MAGVETŐ

Református Általános Iskola és Óvoda

Tavaszváró játéknap

2023.02.27.

Felső tagozat

2023. február 27-én került megrendezésre a Tavaszváró Játéknap iskolánkban. Az áhítatot követően a felsősök játékos programokon vehettek részt. Az osztályok számos közösségépítő csapatjátékban mérhették össze ügyességüket, kreativitásukat, megfigyelő képességüket. Diákjainknak előzetesen egy menetlevelet kellett készíteni, amit humoros bemutatkozó verssel és díszes megjelenéssel láttak el. A gyerekek, a kijelölt tantermek feladatainak teljesítése közben, a sok nevetés mellett számos közös élménnyel is gazdagodhattak.

A játékok között szerepelt: suli kvíz, Just Dance, képfelismerés, honfoglaló vetélkedő, szókitaláló, titkosírás, zenefelismerés és Floorball is. Néhány játékteremben diákönkormányzatunk 8. évfolyamos diákjai vezették a foglalkozásokat, példát mutatva a kisebbeknek.

Miután az osztályok az összes feladatot teljesítették, tombolahúzásra került sor az ebédlőben. A számos finomság és üdítő mellett, szendvicset és fánkot is fogyaszthattunk a SZIK támogatásával. A megvendégelést követően a gyerekek szabadon választhattak az újabb játéklehetőségek között. Osztályközösségtől függetlenül lehetett az Xbox teremben bowlingozni, lehetett sakkozni, Rubik kockázni, társasjátékozni, udvari játékokkal játszani és tovább folytatódott a nagy népszerűségnek örvendő Just Dance is.

A nap zárásaként minden osztály megbeszélte a nap tapasztalatait, élményeit. Bízunk benne, hogy mindenki sok vidám élménnyel, feltöltődve tért haza. A pontozások összegzését követően kíváncsian várjuk, hogy ki nyerhette el a vándorkupát.


Ezúton is köszönet, a szervezésben és a lebonyolításban közreműködőknek!
- Iskolánk Diákönkormányzata –
(Pesti-Gurmai Klára)