MAGVETŐ

Református Általános Iskola és Óvoda

Családi közlekedési verseny

2022.11.26.

2022. november 22-én már 12. alkalommal rendezhettük meg iskolánkban a Családi közlekedési versenyt alsó tagozatosok és szüleik részére. A csapatok nagy várakozással tekintettek az esemény elé. Rendezvényünk színvonalát növelte, hogy a Gyulai Rendőrkapitányság képviseletében Fenesiné Markovics Nóra törzsőrmester, iskolarendőr köszöntötte a versenyzőket és egy tesztfeladatlap összeállításával, majd kiértékelésével bekapcsolódott a szervező munkába is. A megmérettetések között szerepelt még autómárkák felsorolása, kvíz, közlekedési eszközök csoportosítása tablet segítségével és időre történő ügyességi feladat puzzle kirakásával. A szülők és a gyerekek lelkesek voltak és izgatottan keresték a megoldásokat.

Versenyünk összegzéssel és eredményhirdetéssel zárult. A következő csapatok jutalomban részesültek:

I.  hely: Piros Trabant
II. hely: Kerékpár királyok
III.hely: Békési csapat
IV.hely: Kresz-eszek
V. hely: Ötödik sebesség
VI.hely: Tandem

Köszönjük szépen Kolysza Zoltán r.ezredes úrnak, Fenesiné Markovics Nóra törzsőrmesternek és a Gyulai Rendőrkapitányságnak, hogy értékes ajándékok felajánlásával támogatták rendezvényünket. Hálásak vagyunk ezért az együttműködésért, melynek évek óta részesei lehetünk.

Kollégáinkat, Vízlendvay-Veres Krisztinát és Erdődi Ferenc Vilmost is köszönet illeti, akik különböző helyszíneken várták feladatokkal a versenyzőket.

Nagyon jó hangulatban tölthettük el a délutánt és örömmel hallgattuk a hazaindulóktól, hogy: „Jövőre is itt leszünk!”.

Révászné Nagy Gabriella és Virághné Nagy Boglárka

                                                                                                                                                                            szervezők